Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2018 17:44 - Църквата на всички ереси
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1056 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Омразата към мъжа ли е това, което ви води? Авторитетът на мъжа ли е това, което искате да унищожите? Това ли е истинската ви цел? Защото все по-ясно става, че вие не искате да издигнете жената, вие искате да принизите мъжа. Да съсипете естествените авторитети, да преформатирате семейството, да бръкнете в основите на творението. Бъдете сигурни, че това е амбициозно-нелепо и гарантирано неизпълнимо намерение. image

Чудехме се откъде идва външният натиск върху България за задължителното приемане на доброволната Истанбулска конвенция. И сякаш съвсем навреме тези дни от тайнствените мъглявини на брюкселско-страсбургските възвишения изплува едно лице и дори благоволи да се обърне към нас, българите. Достойна награда за нашето упорство.

image

Това е г-жа/г-н Бриджит О’Лъфлин, началник на експертната група за действие срещу насилието над жени и домашното насилие.
Дълго и специализирано наименование, чиято английска абревиатура е GREVIO.
Става дума за същото това GREVIO, което е институционализирано в Истанбулската конвенция като мониторингов механизъм над всяка страна, подписала този документ.
Две раздразнени фрази, изречени от г-жа/г-н О’Лъфлин пред български телевизии се откроиха над всичко.

Ето първата от тях:
1.„Общото между противниците на Истанбулската конвенция е, че идват от бивши комунистически страни, а днес са силно повлияни от религиозните си възгледи“.

Уважаема госпожо/господин О’Лъфлин,
Питаме ви – не е ли дискриминационно да делите гражданите на Европейския съюз на бивши комунистически и на бивши некомунистически?
Презрение ли влагате в отношението си към нас, източноевропейците? Презрение заради един исторически факт, за който западните страни имате пряка вина с разделението на Европа след Втората световна война? Забравихте ли, че ние – източноевропейските страни – бяхме подарени на Сталин от вашите тогавашни политици, в резултат на което по принуда станахме комунистически, та да може днес самозабравили се еврочиновници да ни наричат бивши комунистически? Еврочиновници, на които ние плащаме заплатите?!
И тогава пак никой не ни е питал дали искаме да станем комунистически – съветските танкове тогава не поискаха разрешение – така, както вие днес нямахте никакво намерение да ни питате за вашата Истанбулска конвенция.
Отнасяйки се все пак с уважение към вашия избор да подчертавате „бивши комунистически страни“, добре ли е на свой ред да отговорим, че идеолозите на Истанбулската конвенция идват от бивши колониални или бивши фашистки страни и се ръководят от агресивни феминистки или антихристки възгледи.
Така добре ли е да отговорим? Може ли?
А може ли също така да сме вярващи – или както вие се изразявате, религиозни? Или нашата вяра също ви е проблем в Страсбург/Брюксел? А смятате ли да въведете Конвенция срещу християнската вяра?
Звучи нелепо, разбира се, поне на този етап. Но тя и Истанбулската конвенция не звучи много разумно.

И вторият цитат:
2.„Често мъжете имат повече сила, повече физическа и икономическа сила – това е естествено. Но те често имат повече авторитет и стоят по-високо в йерархията от жените.“

Имат повече авторитет?! И това какво общо има с насилието над жени?! Това ли ви е проблемът – авторитетът на мъжа?! Нямате проблем с физическата или икономическата сила на мъжа, но имате проблем с неговия авторитет?! Затова ли един ваш поклонник/поклонничка издигна лозунг пред българския парламент: „Спокойно, бели хетеро мъже! Днес рушим само патриархата!“
Омразата към мъжа ли е това, което ви води?
Авторитетът на мъжа ли е това, което искате да унищожите?
Това ли е истинската ви цел?
Защото все по-ясно става, че вие не искате да издигнете жената, вие искате да принизите мъжа.
Да съсипете естествените авторитети, да преформатирате семейството, да бръкнете в основите на творението.
Бъдете сигурни, че това е амбициозно-нелепо и гарантирано неизпълнимо намерение.
Това не успя да го направи дори и комунизмът, дори и фашизмът.
Макар че като става дума за фашизъм, има една малко известна фраза на Бенито Мусолини, който още в началото на своя замисъл заявява:
„Фашизмът ще бъде църквата на всички ереси!“
Днешната църква на всички ереси е джендър-идеологията. Това е новата религиозна система на човешкото безправие, маскирано като човешки права.
И това е голямата разлика между учението на Христос и вашето учение. Включително и в джендър-областта.
Ние, християните, подкрепяме човека в хомосексуалиста, вие, джендър-активистите, подкрепяте хомосексуалиста в човека.
Ние, християните, подкрепяме жената в лесбийката, вие, джендър-активистите подкрепяте лесбийката в жената.
Адвокати на дявола, на които – на всичко отгоре – ние, „от бившите комунистически страни“ плащаме от джоба си.
И по този повод нека попитаме съвсем конкретно:
Как така Вие, госпожо/господин О’Лъфлин,
си позволявате да говорите с такова презрение и с такава назидателност на народа на една суверенна европейска страна?!
България плаща всяка година над 1 милион евро членска вноска в Съвета на Европа! Ние ви плащаме на вас, а не обратното! Затова вие, които се предполага да сте наши служители, как така си позволявате да ни третирате по този обиден начин, едва ли не като ваши подчинени! Как така си позволявате да влизате в ролята на господари – вие, назначени чиновници, които ние издържаме!
И като става дума за чиновници, може ли да попитаме на какво се дължи факта, че всички осем работещи във вашия отдел са жени? Осем от осем. Това не е ли обратна дискриминация? Вие, които искате жените да бъдат равнопоставени не сте счели за нужно да равнопоставите нито един мъж сред вашите подчинени. Защо?
Защото лицемерието е една от иконите в църквата на всички ереси.
Но бъдете сигурни в едно – нито ще приемем да построите вашата църква на всички ереси в България, нито ще ви позволим да разрушите ценностите на вярата в храма на нашите сърца.
Истанбулската конвенция е категорично отхвърлена от сърцата ни.

Автор: Александър Урумов

***
Източник: urumov.bg

 


 



Гласувай:
2



1. dimat - И това,но то е само начало...
21.01.2018 15:32
Това е старият циониски метод,известен ни и като римски - разделяй и владей!

Може да се доуточни: разделяй,УНИЩОЖАВАЙ ПООТДЕЛНО,едните чрез другите и владей!!!

Воят сега е срещу мъжа,но след като зомбираното "човечество",се снабди с убищожения вече "мъж",ще бъде унищожена и "жената"(дадената ни от Майката Природа).

Оттам нататък вече ще бъде много лесно,с джендърните природни недоразумения!Те ще са си свършили работата и като ненужен отпадъчен продукт,просто ще бъдат изсипани в канализацията на "цивилизационната" клоака.

С други думи - унищожение на човека въобще и решаване на всякакви проблеми,от всякакво естество,КОЕТО Е И КРАЙНАТА ЦЕЛ!

Вече не им трябва и "златен милиард".Благодарение на технологиите,вече не им трябват никакви "гои" - изобщо,проумяват ли гоите това?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073245
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031